Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj68Industria Galda de Jos insistă să îl înregimenteze pe atacantul Silviu Mureșan, acesta putând fi o soluție interesantă în compartimentul ofensiv al echipei găldene. Paul Ciucă și-l dorește foarte mult pe Silviu Mureșan, însă acesta din urmă nu se hazardează și nu a oferit încă un răspuns definitiv echipei din eșalonul al 3-lea. De asemenea, Industria Galda de Jos este de acord și să îl legitimeze pe Filip Morar, fotbalistul Performanței Ighiu.

Înainte cu o săptămână de startul pregătirilor, Paul Ciucă încearcă să îl legitimeze pe Silviu Mureșan, fotbalist care și-a dat acordul de principiu pentru a evolua la reprezentanta județului Alba în Seria a 5-a din Liga a 3-a. Cu toate că există acordul verbal, Silviu Mureșan pare că nu s-a decis momentan dacă să accepte sau nu oferta Industriei. Ultima echipă pentru care a evoluat Mureșan a fost FCM Baia Mare, însă din cauza unor probleme medicale fostul atacant unirist s-a despărțit de echipa din Maramureș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Silviu Mureșan a declarat pentru Absport.ro că abia așteaptă să revină pe teren, fotbalul lipsindu-i enorm în toată această perioadă.

De partea cealaltă, situația lui Filip Morar este mai ușoară. Fotbalistul Performanței Ighiu și-a manifestat intenția de a evolua pentru Industria Galda de Jos, lucru acceptat de oficialii echipei din Seria a 5-a.

Până în prezent niciun echipier al Industriei Galda de Jos nu și-a manifestat intenția de a părăsi echipe, lucru ce îl bucură pe antrenorul Paul Ciucă. În perioada de pregătire Industria va evolua contra următoarelor echipe: CIL Blaj, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, FC Hunedoara (dublă), Metalurgistul Cugir, Măgura Cisnădie și Gaz Metan Mediaș. .

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.