5 victorii și un egal are Industria Galda de Jos în 2017, fiind liderul seriei a 4-a pentru a 2-a săptămâna la rând! Cu 38 de puncte acumulate, echipa lui Paul Ciucă este lăudată inclusiv de adversari, Mihai Manea, antrenorul Performanței Ighiu precizând după victoria de la Cermei că și-ar dori ca lupta pentru promovare să fie câștigată de Industria Galda de Jos.

Mihai Manea a dat dovadă de un fair-play incredibil șia precizat că la Industria Galda de Jos sunt niște băieți minunați, care merită să joace în Liga a 2-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În ceea ce privește lupta la vârf pot spune doar că am jucat deja Reșița și Deva, nu am văzut pe viu încă Naționalul și Galda. Personal, mi-al dori ca cei de la Galda să rămână pe primul loc, pentru că acolo sunt băieți minunați, care, susținuți cum trebuie, pot juca în Liga 2-a”, a declarat Mihai Manea pentru sportarad.ro la finalul partidei câștigate de Performanța Ighiu în deplasarea de la Cermei.

Văzută drept outsider, Industria Galda a reușit un sezon magnific până în prezent și se clasează pe prima poziție în Seria a 4-a. Mami mult, clubul găldean traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, urmând ca abia în luna mai să fie aprobat bugetul pentru retur. Cu toate astea, ”familia” Galda s-a unit mai mult ca niciodată, iar rezultatele s-au văzut pe teren.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.