Unirea Alba Iulia-Millenium Giarmata61Cu un singur meci pierdut și alte 3 câștigate, Industria Glada de Jos primește în etapa a 5-a in cadrul Ligii a 3-a, Seria a 4-a, vizita formației din Timiș, Millenium Giarmata. Este al doilea meci consecutiv pe Galda Arena, unul în care Paul Ciucă și compania vor să se impună, chiar dacă problemele de lot sunt tot mai acute la formația din Alba. Interesant este fapul că Giarmata nu a pierdut niciun meci în județul Aba din 3 dueluri, înregistrând tot atâtea egaluri: 2-2 la Cugir, 1-1 la Ighiu și 2-2 la Unirea Alba Iulia, semn că partida Industriei din fața propiilor spectatori va fi una interesantă și dificilă.

Industria Galda de Jos se află pe un onorabil loc 3 după 4 etape în eșalonul terț, cu 9 puncte și 3 mai puține decât liderul Național Sebiș. Formația lui Paul Cucă s-a transformat din ”acea echipă micuță” într-o formație solidă, care joacă fotbal, ține de minge și lupta mai mereu pentru victorie. Din fenomenul ”Panică la Galda” s-a născut ”Certitudine la Galda”, iar trupa condusă de Paul Ciucă este una dintre reprezentantele de forță ale eșalonului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sâmbătă, de la ora 15.00, va avea loc duelul din runda cu numărul 5 contra echipei Millenium Giarmata.

„Este un meci dificil, ca oricare din campionat, nu ne cunoaștem adversarul, nu l-am văzut, nu am jucat contra Giarmatei. Ne deranjează că la fiecare etapă avem probleme de lot. După Man, Cernea nu s-a antrenat săptămâna aceasta, iar Baghiu este plecat în Franța. Sigur că ne dorim să câștigăm ca fiecare meci pe care îl jucăm”, a precizat Paul Ciucă.

  • Oaspeții – neînvinși în Alba

Millenium Giarmata a fost și a rămas și în debutul acestui sezon o formație de subsolul clasamentului. Cu toate acestea, trupa pregătită de Răzvan Leucă este un adversar puternic pentru echipele din județul Alba, care nu au reușit să își câștige meciurile de pe teren propriu împotriva formației din Timiș. În sezonul trecut Metalurgistul Cugir a remizat scor 2-2 contra Giarmatei, Performanța Ighiu a făcut 1-1, iar în debutul actualului sezon, Unirea Alba Iulia a smuls un egal, 2-2 cu Giarmata, pe ”Cetate”.

Millenium Giarmata a adunat doar două puncte în noul sezon, unul cu Unirea și altul în etapa trecută, pe teren propriu, un 0-0 cu Ripensia Timișoara.

Iată formația folosită de Răzvn Leucă la acel meci: Gakos – Popa – cpt., Hecsko, Apro, Toma – Semeniuc (Olărescu, 75), Zaluschi, Francescu, Ungureanu (Nanu, 65) – Mediop, Golda.

Rezerve: Rădulescu – Filip, Grunță, Ștreangă, Luca.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.