Industria Galda de Jos nu se dezminte, și chiar dacă a avut mari probleme de lot, trupa lui Paul Ciucă a bifat al 4-lea succes din retur, scor 3-1 (1-1) în deplsare la Millenium Giaramta. Golurile echipei din Alba au fost punctate de Cernea (16 – penalty), Lupșan (81) și A. Cioară (85), pe când Giarmata a mercat prin Anagor (17). Chiar dacă a încasat primul gol din acest retur, Galda a controlat meciul din Timiș și a urcat din nou pe prima poziție în clasamentul Seriei a 4-a, cel puțin până sâmbătă.

Industria Galda de Jos își continuă parcursul foarte bun, iar rezultatele echipei din Alba sunt în antiteză cu situația financiară a clubului. Chiar dacă au avut probleme de lot, găldenii s-au descurcat de minune la Millenium Giarmata, unde s-au impus cu 3-1, golurile decisive fiind reușite pe final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a punctat prima, în minutul 16, când Cernea a transformat penalty-ul obținut de Silviu Mureșan. Gazdele au egalat rapid, un minut mai târziu prin Anagor, scor care s-a înregistrat până aproape de finalul meciului.

La fel ca în partida cu Unirea Alba Iulia, Daniel Lupșan a fost din nou decisiv pentru Galda, acesta evoluând ca fundaș central și în acest duel din cauza problemelor de efectiv, însă golul a rămas una dintre specialitățile sale, lucru pe care l-a și reușit în minutul 81 al partidei.

Intrat pe teren în minutul 75, Alecu Cioară a marcat golul al 3-lea pentru Industria și a pus punct partidei din Timiș.

Industria Galda de Jos a mai adunat 3 puncte în actuala stagiune, ajungând la cota 35, iar cel puțin până sâmbătă, formația lui Paul Ciucă va sta în fotoliul de lider.

Millenium Giarmata

Mikoș
Stoica
Olariu
Maghici
Todorov
Nicoară
Domșa
Ciobănică
Mihălceanu
Ghighilicea
Anagor

Rezerve: Soare, Pricop, Simionov, Trifu, Mandachi, Leucă, M. Olariu. Antrenor Sorin Badea. 

Industria Galda de Jos

Ștef
Boancă
Lupșan
Haiduc
Olar
Goronea
Costea
Vonya
Cernea
S. Mureșan
R. David

Rezerve: Iancău – A. Man, P. Man, Baghiu, Savin. Antrenor Paul Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.