Industria Galda de Jos-Avantul Reghin54Industria Galda de Jos nu numai că și-a îndeplinit obictivul, dar a realizat o performanță istorică pentru comuna Galda de Jos, anume terminarea unui sezon de Liga a 3-a pe podium. Chiar dacă a pierdut cu 0-2 în deplasarea de la Reghin, Industria a fost ajutată de rezultatul înregistrat între Unirea Jucu și Sănătatea Cluj, 1-3 în favoarea ”virușilor verzi”, iar echipa condusă de Paul Ciucă a bifat un sezon plin de împliniri și rezultate notabile în Seria a 5-a din Liga a 3-a.

Industria a pierdut derby-ul cu Avântul Reghin, scor 1-2, însă rezultatul nu contează foarte mult având în vedere că inițiatorii fenomenului ”Panică la Galda” au reușit menținerea pe cea de a 3-a treaptă a podiumului în cel de-al doilea sezon de Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Reghinul avea asigurat locul secund, însă și-a dorit victoia și în ultima etapă, iar fotbaliștii din Mureș au profitat de faptul că Galda nu s-a putut baza pe serviciile a mai multor jucători și s-au impus cu 2-1. Cătălin Ștef a mai limitat din proporțiile scorului, acesta reușind să respingă și o lovitură de la punctul cu var la scorul de 0-0. Reușita Industriei a fost punctată de Cristian Bodea pe finalul meciului.

Chiar dacă au fost înfrânți în Mureș, jucătorii Industriei Galda de Jos s-au văzut victorioși după întreg sezonul, Galda bifând a 3-a treaptă a podiumului în Seria a 5-a din Liga a 3-a, o performanță demnă de aplaudat pentru echipa pregătită de Paul Ciucă.

Iată echipa folosită de Paul Ciucă: Ștef – Cioplântă, Man, Haiduc, Boancă, Frențiu, Medrea, Kilin, Bodea, Câmpean, Cernea. Rezerve: Leba, A. Cioară, F. Morar, S. Mureșan, Olar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.