Viitorul Santimbru-Surianu Sebes21Industria Galda de Jos a fost prima formație din Liga a 3-a, reprezentantă a județului Alba, care s-a reunit în vederea startului pregătirilor pentru următorul sezon. Paul Ciucă a avut sub comandă 19 jucători, fețe cunoscute, precum și fotbaliști care s-au aflat pentru prima dată pe stadionul din Galda, gen Ionuț Grozav, mijlocașul fiind dorit de către antrenorul găldenilor. Alături de Industria se mai pregătesc Lăcătuș și Grațian (juniori – LPS Sebeș), precum și Voicu (Gaz Metan Valea Lungă). 

Fără o bună parte din lot, fotbaliști plecați în vacanță la mare sau prinși cu serviciul, Paul Ciucă și-a respectat programul și a început pregătirile pentru un nou sezon în Liga a 3-a, având în minte acelați obiectiv primordial – evitarea retrogradării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Plecăm la drum cu gândul să fim sănătoși, să ne putem antrena, pentru că suntem conștienți că fiecare început e dificil și chiar dacă am încheiat pe podium campionatul trecut, obiectivul nostru rămâne același – să acumulăm suficiente puncte pentru a evita retrogradarea și după ce vom realiza acest pas să ne clasăm cât mai sus ca să ne putem bucura de ceea ce facem cu atâta plăcere – jocul de fotbal. Nu știm încă seriile, nu ne interesează tragerea la sorți, nu avem preferințe. Ar fi bine să schimbăm seria să vedem cum mai este în altă parte”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos

Ionuț Grozav – aproape de Galda

Paul Ciucă a declarat în repetate rânduri că ar avea nevoie de încă un mijlocaș central, un fotbalist care să poată să facă față la rigorile Ligii a 3-a, iar în acest sens, Ionuț Grozav a fost chemat la antrenamentele Industriei Galda de Jos. Mijlocașul albaiulian ar putea fi o soluție viabilă în linia mediană pentru Paul Ciucă, fostul unirist dovedind în ultimele sezoane o maturiate în joc și multă stăpânire de sine, fiind unul dintre principalii jucători, atât la Mureșul Vințu de Jos cât și la Șurianu Sebeș.

La reunirea lotului de luni, s-au prezentat și doi fotbaliști juniori de la Liceul cu Program Sportiv Sebeș – Lăcătuș și Grațian (născuți în 1998 și 1997), urmând ca Paul Ciucă să se decidă după mai multe serii de antrenamente dacă aceștia vor fi păstrați sau nu în lot.

De asemenea, un fotbalist care l-a impresionat pe antrenorul Industriei a fost Ionuț Voicu de la Gaz Metan Valea Lungă, acesta putând să fie o opțiune pentru lotul cu care Ciucă va ataca noul sezon.

Iată lotul prezent la reunire: Cătălin Ștef, Marius Iancău (portari) – Ioan Boancă, Cristian Vonya, George Olar, Ionuț Cioplântă, Filip Morar, Daniel Popa (revenit upă împrumutul la CIL Blaj), Andrei Cernea, Cristian Bodea, Raul Lungu, Alin Cîmpean, Silviu Mureșan.

Absenți: Man, Haiduc, Frențiu – se întorc astăzi de la mare, Lupșan, Baghiu, Cioară, C. Ivașcu – serviciu, Medrea – probleme medicale.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.