Industria Galda de Jos a remizat astăzi, scor 1-1 (0-0) în deplasare la satelitul prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu, cedând astfel prima poziție în clasament. Scoru la fost deschis de gazde prin Dumitru (71), în tim pce Galda a egalat în minutul 88 prin Haiduc. Galda rămâne neînvinsă după 7 etape din retur, iar în weekend-ul următor va primi vizita formației Național Sebiș, într-un veritabil derby pe Galda Arena.

Industria Galda de Jos nu a mai reușit o nouă victorie, orpindu-se la 4 consecutive, după ce Pandurii Târgu Jiu a reușit să ia un punct din confruntarea cu elevii lui Paul Ciucă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost un meci șters la Rovinari, primul gol marcându-se abia în minutul 71, când Dumitru l-a învins pe Ștef, după ce goalkeeper-ul Industriei a scăpat balonul din brațe.

Galda nu a renunțat la joc și a punctat golul egalizator pe final, prin Haidcu (88), reușit ăcare a adus al 7-lea rezultat pozitiv din tur, o serie foarte bună pentru trupa din Alba.

Industria Galda de Jos a coborât pe 3, dar se află la egalitate cu locul secund ocupat de CSM Școlar Reșița și la un punct în spatele liderului Național Sebiș, formație care sâmbăta viitoare va ajunge pe Galda Arena, într-o confruntare de foc.

Pandurii Târgu Jiu

Popescu
Goșa
Ilina
Negrescu
Brînzan
Scurtu
Cioiu
Cojocaru
Dodoi
Vodă
Dumitru

Rezerve: Jianu, M. Popescu, Sorea, Șendroiu, S. Popescu, Trancău, Dragu. Antrenor Cristian Popescu.

Industria Galda de Jos

Ștef
Boancă
Haiduc
Lupșan
Olar
P. Man
S. Mureșan
Costea
Goronea
Cernea
R. David

Rezerve: Iancău – Sg. Puha, Cioară, Frențiu, Al. Man, Vonya. Antrenor Paul Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.