Industria Galda de Jos-Avantul Reghin60Una dintre revelațile Ligii a 3-a, formația care a produs ”Panică la Galda”, Industria Galda de Jos își va relua antrenamentele pe 18 ianuarie, ora 17.00 la baza sportivă din localitate. Fără nume noi în lot, cel puțin deocamdată, Paul Ciucă își dorește un semi-cantonament pe plan local.

Cu toate că nu a realizat încă niciun transfer, Paul Ciucă este mulțumit că și-a păstrat lotul actual. Pista – Silviu Mureșan nu a fost abandonată, fostul unirist fiind așteptat să își dea acordul, iar Filip Morar se poate prezenta la reunirea echipei din Galda de Jos în cazul în care va reuși să se înțeleagă cu Performanța Ighiu să poată să plece.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cristi Bodea și colegii săi se vor prezenta la reunire în data de 18 ianuarie la ora 17.00. Cu toate că până în prezent nu a efectuat niciun cantonament, Paul Ciucă și-ar dori acest lucru, un semi-cantonament la nivel local pentru facilitarea pregătirii de iarnă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. auzi ca BODEA si coechipieri pai ce BODEA TRAGE ECHIPA DUPA EL ,MAI ZICEAM DACA SPUNEATI HAIDUC SAU CERNEA DAR NU BODEA CARE A FOST LEGUMA ,DACA AR FI FOST IN SERIA A4A AR FI FOST DELA LOCUL 10 IN JOS FARA SUPARARE PT INDUSTRIA,DAR AU O SERIA DE LIGA A4A NU DE LIGA A3A SUNT CATIVA FOTBALISTI BUNI CUM ESTE HAIDUC,CERNEA ,LUPSAN,BODEA DAR AU JUNIORI FOARTE SLABI CUM ESTE KILIN CARE SA MA IERTE 0/.ORI CUM BAFTA PE MAI DEPARTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.