Industria Galda de Jos-Sportul Petresti amical37După cea mai bună clasare din istorie în Liga a 3-a, poziția a 3-a la finalul sezonului 2015-2016, Industria Galda de Jos își pregătește strategia pentru următorul sezon în fotbalul profesionist. Chiar dacă nu a realizat încă niciun transfer, Paul Ciucă este mulțumit de lotul său și a precizat că principalul obiectiv este acela de a-și păstra echipa de anul trecut. Viitorul lui Andrei Cernea se pare că va fi legat în continuare de Industria Galda de Jos, acesta dându-și cuvântul că va rămâne la formația pregătită de Paul Ciucă. Antrenorul Industriei a avut o ofertă tentantă din Liga a 4-a, însă a refuzat și își va continua muncă începută în 2014 la trupa galben-albastră!

Chiar dacă nu a fost stabilită o dată clară pentru reunire, cel mai probabil Paul Ciucă va suna adunarea în jurul datei de 10 iulie. Industria Galda de Jos nu va intra în primul tur din Cupa României, iar planurile echipei nu vor mai fi stricate ca în sezonul precedent, când antrenamentele au fost reluate mai devreme pentru jocul de cupă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucători importanți – contracte prelungite!

Chiar dacă este vacanță, șefii echipei din Galda nu au stat cu brațele în sân și au reușit să prelungească o serie de contracte ale unor jucători importanți din tabăra lui Paul Ciucă. Astfel, s-a ajuns la un acord cu Alexandru Man și Daniel Lupșan, aceștia urmând să continue și în sezonul următor în galben-albastru.

Ioan Boancă și-a prelungit contractul săptămâna trecută, iar Cristian Vonya a semnat și el un contract de jucător profesionist cu echipa antrenată de Paul Ciucă.

Andrei Cernea – 99% la Galda!

Chiar dacă s-a vehiculat la fel ca în iarnă că Andrei Cernea se va întoarce la Performanța Ighiu, se pare că playmaker-ul Industriei va rămâne și din sezonul viitor sub comanda lui Ciucă. Cernea nu poate părăsi echipa din Galda liber de contract, și cel mai probabil următorul sezon îl va găsi 99% sigur în garnitura de start a Industriei.

În altă ordine de idei, oficialii echipei din Galda își doresc o prelungire și cu fundașul Ionuț Cioplântă, acesta dorindu-și continuitate la Industria, primind și ok-ul din partea echipei care deține drepturile jucătorului.

Paul Ciucă – ofertat de Sportul Petrești!

Munca depusă de Paul Ciucă în ultimii ani în fotbalul din Alba a atras atenția mai multor echipe, iar antrenorul Industriei a primit o ofertă șoc din partea nou pormovatei în Liga a 4-a, Sportul Petrești. Ciucă a vorbit cu finanțatorul echipei de lângă Sebeș, însă a declinat oferta și va rămâne să își continue misiunea la Galda.

De asemenea, și Cristian Bodea a primit o ofertă de la echipa din Petrești, însă decarul Industriei nu dorește să părăsească fotbalul din Liga a 3-a.

Cât despre transferuri, Industria Galda de Jos nu a realizat încă nicio mutare, însă Ciucă așteaptă pentru a vedea care sunt jucătorii ce vor continua sigur și din viitorul sezon sub comanda sa.

„Aș fi mulțumit cu două transferuri de senoiri, plus un junior. Sperăm să reușim să le realizăm, însă principalul obiectiv este să ne păstrăm lotul actual”, a declarat Paul Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.