Galda - Recea375Industria Galda de Jos nu se dezminte și a reușit o victorie de răsunet, pe teren propriu, contra formației Unirea Dej, scor 4-1 (2-1). Deși pe banca clujenilor a stat Dan Mănăilă, un antrenor experimentat, recunoscut la nivelul județului nostru după perioadele Europa Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, Industria lui Paul Ciucă i-a aplicat o corecție Dejului și a ajuns pe locul al 4-lea, la un singur punct de liderul Luceafărul Oradea. 

Pentru Industria Galda de Jos au marcat Alin Câmpean (16), Bodea (26, 47) și Al. Cioară (76), reușitele acestora aducând primele puncte pentru Galda în acest sezon, în fața proprilor suporteri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida a început cu un joc echilibrat, însă în min. 16 atacantul Câmpean a frutificat cu gol o fază a colegilor săi. Industria a fost egalată rapid după o greșeală în defensivă, prin Nalați (18), iar În min. 26, Bodea a reușit să își readucă echipa în avantaj punctând pentru 2-1, scor care a rămas intact până după pauză.

Imediat după revenirea de la cabine, în min. 47, Bodea a reușit dubla, iar Industria avea deja u navantaj de două goluri pe tabelă. Scorul a fost înghețat în min. 76, când Alecu Cioară a șutat violent din careul mic, după o lovitură liberă indirectă.

Cu această victorie, Paul Ciucă și compania au urcat pe un onorabil loc 4, după 4 etape având 9 puncte, cu unul mai puțin decât liderul Luceafărul Oradea, formație pe care Industria Galda de Jos o va întâlni în runda următoare.

Probleme de lot cu Luceafărul

Pe lângă accidentările cu care s-a confruntat înainte de această etapă, Paul Ciucă va avea dificultăți în a stabili un prim ”11” la jocul din Bihor. Doi dintre cei mai buni jucători ai echipei sale, Alexandru Man și Andrei Cernea, au văzut cartonșul roșu la partida cu Unirea Dej, fiind suspendați pentru derby-ul cu liderul.

Industria Galda de Jos: 12. Ștef – 6. Oprița, 15. Haiduc, 4. A. Man, 21. G. Olar, 31. Frențiu, 5. Kilin, 7. Lupșan, 10. Bodea, 11. Cernea, 8. Câmpean. Rezerve: 77. Podar, 18. Boancă, 33. Cătălin Ivașcu, 20. A. Cioară, 89. Medrea, 9. Iancu, 14. Olălău. Antrenor Paul Ciucă.

Unirea Dej: 1. L. Blaga, 19. Podina, 5. Szabolcs, 93. Koundiou, 6. Hasnas, 15. Nalați, 9. Itu, 8. Rogosan, 29. Bălțoi, 7. Bogdan, 10. Alexandru. Antrenor Dan Mănăilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.