industria-galda-de-jos-performanta-ighiu54La ultimul meci din 2016, Industria Galda de Jos va primi vizita ”lanternei roșii” UTA ”Bătrâna Doamnă” Arad, duel programat sâmbătă, de la ora 14.00. Echipa lui Paul Ciucă a terminat seria derby-urilor și s-a păstrat în plutonul fruntaș al clasamentului, iar o victorie cu satelirtul UTA-ei ar aduce o iarnă liniștită la Galda, precum și încredere pentru retur, având în vedere că Lupșan și compania au avut un parcurs excelent, demn de lăudat în prima parte a sezonului.

După 1-1 reușit în fieful liderului, Industria Galda de Jos caută toate cele 3 puncte în meciul de sâmbătă, și prima victorie după o pauză de 5 meciuri. Chiar dacă vor întâlni ultima clasată din Seria a 4-a, fotbaliștii pregătiți de Paul Ciucă nu dezarmează și se concentrează la maximum pentru a încheia turul cu un succes.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vrem să terminăm acest tur de campionat cu o victorie în fața propriilor spectatori. Chiar dacă întâlnim ultima clasată nu va fi un meci ușor, dar vom face tot posibilul pentru a ieși învingători din acest duel”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos, care la meciul cu UTA II nu se va putea baza pe Man (accidentat) și Costea – suspendat, semnul întrebării plutind și deasupra lui Cioplântă, Cernea și Frențiu.

De partea cealaltă, satelitul divizionarei secunde UTA Arad se bazează în amre parte pe fotbaliști tineri, la duelul din urmă cu 3 etape prezentându-se la Ighiu cu o garnitură, în care cel mai ”bătrân” jucător era născut în 1997.

În ultima etapă, arădenii au învins-o pe Mama Mia Becicherecu Mic, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Ignea (28 – penalty). 

UTA II: Mara – D. Lazăr, Celea, Wild, Copaci – Tarcea, Gîrbiță – Ghergar, Stahl, Ungurianu – Ignea.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.