foto: facebook Industria Galda de Jos

Cu trei victorii consecutive, Industria Galda abordează cu optimism meciul din deplasare cu Şoimii Lipova, liderul seria a patra a Ligii a III-a de fotbal. 

Găldenii îşi propun să nu se întoarcă în Alba cu mâna goală de la Pâncota, unde se va desfăşura partida programată vineri, de la ora 15.00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un rezultat pozitiv al găldenilor ar contribui la schimbarea liderului, reprezentând o mână de ajutor dată urmăritoarelor lipovanilor, între care se regăseşte şi Metalurgistul Cugir.

Meciul de la Pâncota a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri alcătuite din Kemenes Norbert (Baia Mare) – central, Kopriva Tamas şi Kopriva Zsolt (ambii din Satu Mare) – asistenţi, observatori fiind delegaţi Cosmin Danciu (Hunedoara) şi Viorel Vancea (Oradea).

La un alt meci de vineri din seria a patra a Ligii a III-a, Naţional Sebiş – Crişul Chişineu Criş, aiudeanul Mihai Domşa va fi central, iar concitadinul său Daniel Popa va fi arbitru asistent 1. De asemenea, aiudeanul Sergiu Popa va fi arbitru de centru la meciul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Sănătatea Cluj, din seria a cincea a eşalonului terţ.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.