Metalugistul Cugir a bifat astăzi două transfeuri, un portar, pe Cosmin Alexandru Ciubotariu (1996) și Laurențiu Lucian Tudor (1997) de la Pandurii Târgu Jiu. După Bold, Șaucă și Șuteu, Călin Moldovan a primit întăriri pe posturi deficitare, între buturi, dar și la capitolul juniori, Laurențiu Tudor fiind un fotbalist de viitor, aflat în lotul echipei Pandurii Târgu Jiu, la finalul turului Ligii 1.

După plecarea lui Popescu, postul de portar a rămas deficitar la Metalurgistul Cugir, care se baza pe juniorul Vlase și Iordache de la echipa de republicani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, Cosmin Ciubotariu, trecut pe la FC Hunedoara în sezonu precedent, a ajuns la un acord cu divizionara terță, semnând un contract.

Și criteriul juvenil s-a întărit sub Drăgana, după ce a fost adus Laurențiu Tudor, un mijlocaș defensiv, care a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu II în utul sezoznului, dar a fost convocat și la echipa din Liga 1, acesta fiind născut în anul 1997.

Ambii fotbaliști au semnat pe o perioadă de un an și jumătate, urmând să fie văzuți la lucru în următoarele amicale ale divizionarei terțe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.