CS Ocna Mures-Inter Ciugud79Deși CS Ocna Mureș a câștigat cu 2-0 pe teren partida disputată sâmbăta trecută contra formației Inter Ciugud, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Alba a decis ca trupa condusă de Adrian Bicheși să piardă la masa verde, sor 0-3, după ce Andrei Miclea a fost folosit la acest meci cu toate că era suspendat din cauza cumului e cartonașe galbene. Pentru această imprudență clubul din Ciugud a fost amendat cu 60 de lei, o acțiune blândă pentru gafa comisă.

CS Ocna Mureș a câștigat cu 3-0 în favoarea Interului Ciugud, deși pe teren a fost doar 2-0 la meciul din ultima etapă a turului. Acest lucru s-a întâmplat după ce Adrian Bicheși l-a introdus în primul 11 pe Andrei Miclea, fotbalist suspendat o etapă pentru cumul de galbene.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ovidiu Maier și-a atenționat pe la jumătatea primei reprize fotbaliștii să o lase mai moale, fiindu-i adus la cunoștință că Andrei Miclea nu avea drept de joc. Tot în acel moment au aflat și oficialii echipei din Ciugud această informație, afișând o impresie de nedumerire și cercetând ceastă cauză pe site-ul AJF.

Cu toate acestea Ocna Mureș a căutat să mai marcheze un gol sau mai multe, pentru a fi păstrat rezultatul de pe teren, iar marcatorii să fie creditați în clasamentul golgheterilor, însă trup condusă de Maier și Pereat s-a întrecut în ratări.

Pentru această greșeală Inter Ciugud a fost amendată cu 60 de lei, o sumă destul de mică pentru gafa comisă de clubul alb-albastru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.