Unirea Alba Iulia-CIL Blaj2Inter Ciugud a trecut peste eșecul din prima etapă contra liderului Viitorul Sântimbru și a zburdat pe teren propriu cu CIL Blaj, de care a trecut cu 4-0 (1-0) prin golurile marcate de Iuoraș (6), Oprișan (51, 70) și I. Gherman (81). Blajul nu a reușit să treacă de Ciugud, formație care a ajuns 21 de puncte în clasament, cu 3 mai multe față de adversarii de astăzi. 

Inter Ciugud a făcut o partidă excelentă pe teren propriu contra unei formații puternice – CIL Blaj, de care a trecut cu 4-0. Un singur gol au marcat elevii lui Bicheși până la pauză, chiar în debutul meciului prin Iuoraș (6).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Introdus pe teren în min. 36, Oprișan a făcut o partidă excelentă și a punctat o dublă (51, 70), iar căpitanul Ioan Gherman a închis tabela la 4-0 în min. 81.

Inter Ciugud: Mureșan, I. Bran, Șuvaina, Oprea, Mărginean, I. Gherman, Miclea, I. Cristea, S. Bran, Iuoraș, Păcurar. Au mai jucat: Oprișan, Mitea, C. Dănilă, Ursu. Antrenor Adrian Bicheși.

CIL Blaj: Tulbure – Marcu, Moldovan, Szabo, Pintea, Ciugudean, Mănășturean, Ioo, Țene, Sorcoiu, Comănici. Au mai jucat: Câmpean, Aleman, Crăciun, Olar. Antrenor Septimiu Boancăș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.