În primul meci al ultimei etape din Liga a 4-a, Inter Ciugud a primit vizita formației Fortuna Lunca Mureșului. Echipa din Ciugud a făcut spectacol pe teren propriu, marcând nu mai puțin de 8 goluri goluri, la final înregistrându-se reultatul de 8-1 (4-0), prin reușitele lui H. Marian (9, 34, 88), M. Lupșan (14), Oprișan (23), A. Păcurar (74), Negrea (81), D. Rațiu (90), respectiv G. Georgiu (84). A fost un meci psecial pentru Alexandru Rojneai, care și-a făcut retragerea din arbitraj la această partidă, un moment plin de emoție pentru șeful observatorilor din Alba!

La despărțirea de proprii fani, la finalul Ligii a 4-a, sezonul 2016-2017, Inter Ciugud a făcut instrucție cu Fortuna Lunca Mureșului. Horațiu Marian a fost în zi de grație, acesta marcând nu mai puțin de 3 goluri, chiar dacă evoluează ca fundaș central.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nu s-a pus în niciun moment problema câștigătoarei, Ciugudul turând motoarele la ultima reprezentație din acest sezon, câștigând duelul cu 8-1!

Inter Ciugud: Mureșan – D. Rațiu, H. Marian, Șuvaina, Negrea, I. Gherman, M. Lupșan, I. Cristea, Păcurar, Oprișan, A. Rațiu. Rezerve: Idita, Uță, Chiorean, R. Damian, Miclea, Andreica, Mitea. Antrenor Adrian Bicheși.

Fortuna Lunca: Farcaș – M. Moldovan, Tritean, G. Georgiu, Dandoczi, C. Popa, Baco, Hada, Hopârtean, R. Trif, Hiriza. Rezerve: L. Popa, Herchi, Prodan. Antrenor Egyed Vincze.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.