Sportul Petresti-Decebal Cricau16Unul dintre cei mai prolifici oameni din Liga a V-a, este Costel Avram, antrenorul echipei Sportul Petrești. Înființată în vară, de dragul de a readuce fotbalul la Petrești, Sportul a început timid campionatul având prima înfrângere în etapa a doua la Șugag.

Eșecul cu șugăjenii avea să fie singurul pentru echipa lui Avram, echipă încropită într-un timp scurt, fără nume sonore în fotbalulul județean, dar cu o ambiție fantastică de a face lucruri pozitive pentru comunitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astăzi, Sportul Petrești este ca și promovată în Liga a IV-a, asta chiar dacă mai sunt etape de disputat, iar un mare merit îl are antrenorul Costel Avram, tehnician care deși nu a împărtășit nimănui ideile sale s-a gândit la promovare încă din momentul în care a preluat gruparea din Petrești. Tocmai de aceea, ABSPORT.RO s-a gândit să vă ofere un interviu cu Costel Avram, tehnicianul petrifălenilor.

Costel felicitări pentru parcursul bun, cum ai ajuns să antrenezi Sportul Petrești?

Costel Avram: Multumesc pentru felicitări! A pornit totul în urma unei discuții purtate cu finanțatorul echipei, Mihai Hauptkorn. Dânsul mi-a prezentat proiectul de la Petrești, eu am avut anumite cerințe la care ei s-au aliniat imediat și am dat drumul la treabă.

Te-ai gândit la promovare din primul moment în care ai preluat echipa?

Costel Avram: Sincer să fiu eu nu am luat în calcul să nu promovez, asta chiar dacă în tur nu am avut o echipă la fel de bună ca în retur, dar am reușit să fim uniți și să câștigăm aproape toate partidele. Știam că ne așteaptă o luptă grea, dar mă bucur că am găsit resursele necesare să trecem cu brio peste orice toate obstacolele ivite în acest sezon.

Cum ai caracteriza actuala ediție de campionat?

Costel Avram: Cred că a fost o luptă grea în care nu am fost favoriți, nu ne-am bătut cu pumnul în piept că vrem să promovăm, dar am mers pe burtă cum se spune și am reușit să ne atingem obiectivul fixat. Cert este faptul că nimeni nu a crezut că noi vom promova.

Finanțatorul vostru se gândește deja la Liga a III-a, tu ce părere ai?

Costel Avram: Momentan vreau să încheiem sezonnul acesta cu bine, să tragem linie și să facem o analiză corectă a întregului an. Cine nu își dorește să ajungă mai sus? Dar deocamdată trebuie să finalizăm munca actualei ediții de campionat.

Care este relația ta cu Mihai Hauptkorn?

Costel Avram: Mihai e mai mult decât un finanțator, e trup și suflet dedicat acestei echipe. Nu trece o zi fără să vorbim câteva ore la telefon. Ne consultăm, mă sprijină în tot ceea ce vreau să fac pentru echipă. Nu a fost un lucru să-l cer și să nu-l primesc din partea lui, ba mai mult ma ajutat enorm și în iarnă cu campania de achiziții. Cred că orice antrenor și-ar dori să aibă o astfel de relație cu finanțatorul lui. În primul rând e un om foarte corect.

Del Dodo s-a retras și practic vă strică meciul de sărbătoare pe care voi l-ați pregătit. Vă gândiți la o soluție?

Costel Avram: Ne încurcă un pic, pentru că atunci am fi vrut să sărbătorim alături de suporterii noștri, care au fost mereu alături de echipă. Tocmai pentru că ne dorim să-i recompensăm o să încercă să organizăm un amical de gală pentru ei. Nu vreau să spun acum numele echipei, dar încercăm să aducem o echipă din primele două divizii, să vedem.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.