Săptămâna trecută, temperaturile de afară, unele ridicate, au coincis cu cele din sportul județean, producându-se mutarea anului în fotbalul din Alba. Internaționalul român Gicu Grozav, alături de omul de afaceri Mihai Oancea și-au strâns mâna și au intrat în clubul Unirea Alba Iulia ca finanțatori, anunțând lucruri frumoase la clubul alb-negru. Gicu Grozav a vorbit într-un înterviu despre acest proiect, dorindu-și ca echipa sa de suflet să revină pe prima scenă a fotbalului din România!

Gicu Grozav nu a uitat de unde a plecat! A ajuns în curtea Unirii Alba Iulia la o vârstă fragedă. A muncit din răsputeri să devină cel mai bun, iar Unirea Alba Iulia l-a lansat în fotbalul mare! Realizat din punct de vedere financiar, cu încă mulți ani de jucat în față, Gicu s-a gândit să dea o mână de ajutor echipei sale de suflet, și astfel, la doar 26 de ani a devenit finanțator al clubului „alb-negru”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

– Cum a apărut această inițiativă de a investi în fotbal, tocmai la Unirea Alba Iulia?

– A apărut din dorința de a da și eu înapoi ceva echipei la care am crescut, orașului în care am crescut și sper ca împreună cu Mihai Oancea să facem lucruri frumoase!

– Cum ai descrie proiectul „Unirea Alba Iulia” și ce obiective v-ați propus?

– Este un proiect pe termen lung! Nu așteptăm imediat rezultate. Ne dorim să investim mult în centrul de copii și juniori, de unde să creștem fotbaliști pentru echipa mare și eu cred că avem mult potențial la acest nivel, atât în Alba Iulia cât și în întreg județul. Ne dorim să strângem cei mai buni copii din fotbalul județean și să îi creștem într-un mediu propice pentru performanță. Am mare încredere în acest lucru și sper să realizăm lucrui frumoase împreună!

– Care este statutul tău în club?

– Statutul meu în club este de investitor, și nu numai! O să fiu alături de echipă de câte ori voi avea ocazia, nu voi da înapoi și am mare încredere că putem să realizăm lucruri mărețe!

– Care este strategia pentru sezonul care urmează?

– Strategia pentru următorul sezon este aceea de a rămâne în Liga a 3-a și să creăm o echipă puternică pentru ca la anul să ne putem bate pentru accederea în Liga a 2-a! Dar cum am mai spus, trebuie s ăavem în vedere și centrul de copii și juniori de unde putem să aducem spre echipa mare copii talentați, care să pună umărul la dezvoltarea unei formații puternice în viitor!

Gicu Grozav se află în vacanță, acesta fiind liber de contract, urmând să își aleagă viitoarea destinație! Pe lângă acest lucru, Gicu se preocupă acum de soarta Unirii Alba Iulia, iar seriozitatea și implicarea care îl caracterizează nu pot decât să ofere încredere suporterilor uniriști că proiectul descris de acesta se va realiza în viitorul apropiat, iar Unirea Alba Iulia va deveni, din nou, un ambasador al orașului, al județului și al fotbalului românesc!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.