ionut-bratimaProblemele financiare din fotbalul românesc nu sunt o necunoscută în aceste vremuri, iar proiectele pe termen lung ajung să sfârșească prost sau intră în imposibilitate de dezvoltare. La fel este și exemplul echipei FCM Baia Mare, formație care are în lot 3 albaiulieni – Florin Ilie, Paul Păcurar și Ionuț Bratima. Cel din urmă a pus umărul la promovarea echipei în Liga a 2-a, însă problemele interne l-au scos din joc. Mai mult, fotbalistul albaiulian este neplătit de ceva timp, motiv pentru care și-a depus un memoriu la comisiile abilitate. Care este situația reală și ce gânduri are Ionuț Bratima pentru viitor aflați dintr-un scurt interviu redat în rândurile următoare.

Genul de fotbalist cu personalitate, Ionuț Bratima a avut mereu un cuvânt de spus în vestiarele echipelor la care a evoluat. Având o experiență bogată în fotbalul din Liga a 3-a, Ionuț își dorește să revină pe teren, iar dacă FCM Baia Mare nu îi va satisface această dorință, mijlocașul se gândește să părăsească formația la care a investit foarte mult suflet.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

– Ionuț, care mai este situația la FCM Baia Mare?

– Deja nu mai este o surpriză pentru nimeni situația dificilă prin care trece fotbalul românesc. Sunt exemple atât la Liga 1 cât și la Liga a 2-a în care cluburile au restanțe către jucători și chiar mai rău, echipe precum FC Bihor sau Caransebeș care au ajuns la faliment. Este trist că și la Baia Mare lucrurile stau la fel de prost și o echipa care în vară reușea promovarea în Liga a 2-a, iar acum termină turul campionatului pe locul 1, a ajuns să își amâne reunirea lotului tocmai din acest punct de vedere. Acum, eu sper și am încredere că lucrurile se vor rezolva cât mai repede și așa să continuăm cu toții ceea ce am început încă de anul trecut și de ce nu, la sfârșitul sezonului să ne bucuram de o nouă promovare, dar de această dată în Liga 1.

– Ai vrea să pleci de la FCM Baia Mare? 

– Pe de o parte mi-aș dori să rămân pentru că m-am simțit foarte bine la Baia Mare încă de când am ajuns aici și am întâlnit niște băieți și un grup extraordinar despre care am numai cuvinte de laudă. Apoi, pe de altă parte, ca și jucător mi-aș dori să evoluez cât mai mult cu putință, iar dacă aici în ultima perioadă nu am mai făcut asta, cu siguranță mi-aș dori să plec în altă parte unde să pot face acest lucru.

– Cum stai cu ofertele?

– Legat de oferte pot spun că am purtat discuții cu mai multe echipe însă nu am putut da un răspuns exact nimănui, având în vedere situația mea cu memoriu de la Baia Mare. Mă bucur că nu duc lipsă din punctul ăsta de vedere și sper să fac alegerea cea mai bună pentru mine. Cu siguranță voi merge unde sunt dorit mai mult și o sa am posibilitatea de a juca cât mai mult.

– Fotbalul din Alba este în progres în aceste momente. Ai da curs unei oferte venite de la reprezentantele județului?

– Orice jucător își dorește ca la un moment dat să revină acasă, iar ceea ce au reușit în ultimul timp echipele din Alba face ca orice jucător, indiferent de unde ar fi să ia în calcul o eventuală ofertă venită din partea lor. Pe aceasta cale țin să îi felicit pe toți care s-au implicat și se implică în continuare în acest fenomen.

– Mulțumesc!

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.