IMG_2317Lucian Tarcea nu mai are nevoie de nicio prezentare nici măcar la nivelul județului Alba, acesta îmbrăcând tricoul ”alb-negru” în urmă cu mai mult timp. Atacantul sibian a fost ademenit în fotbalul județean din Alba de proiectul dezvoltat de ASC Pianu 2013, acesta oferind un răspuns pozitiv prietenului său, Claudiu Furdui, președintele-jucător al alb-verzilor. Cu un ghiozdan greu de experiență în spate, precum și o poftă vizibilă de joc, Tarcea a fost omul meciului la meciul dintre Unirea Alba Iulia și ASC Pianu 2013, punctând un hattrick în repriza secundă, ispravă care a adus un punct nesperat pentru oaspeți.

ASC Pianu 2013 a început timid partida de pe ”Cetate” în fața puștilor antrenați de Mihai Dăscălescu și Marcel Rusu. În prima repriză ”pienarii” au avut un joc mdest în special în defensivă, fiind taxați de 3 ori de către alb-negri, care au marcat prin Joldeș, Matei și David.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La vestiare s-a produs un click, ce a trezit echipa oaspete, iar repriza secundă, un fost jucător al Unirii Alba Iulia, Lucian Tarcea a trecut în prima linie și și-a făcut recitalul, punctând 3 goluri consecutive, care au adus un punct nesperat Pianului.

Toate golurile marcate de Tarcea au venit în urma unor faze fixe: primul din 11 metri, al doilea din centrarea lui Bărculeț de la o lovitură liberă, iar al 3-lea dintr-o lovitură liberă excelent executată de fostul jucător al Unirii Alba Iullia.

Lucian Tarcea a părăsit în grabă arena din Cetatea Marii Uniri, însă a acceptat să răspundă câtorva întrebări adresate de Absport.ro. Ce a ieșit, aflați din rândurile următoare!

– Felicitări pentru meciul de astăzi! Cum a fost revenirea pe ”Cetate”?

– Revenirea… M-am simțit ca acasă!

– Ai marcat de 3 ori și ați smuls in-extremis un punct după ce ați fost conduși cu 0-3. Cum ți s-a părut partida?

– Tot timpul mi-a plăcut să marchez, este o senzație unica! Partida… nivel destul de bun pentru Liga a-4-a, cred că a fost un meci frumos și spectaculos.

– Unirea Alba Iulia se află în Liga a 4-a, fără un prea mare viitor în față. Ce simți când vezi astfel de echipe, la care ai evoluat, să se afle în situații de genul?

– Trecutul, trecut rămâne. Situația în care se află fotbalul românesc e grea, eu am prins alte vremuri. Nici atunci nu erau bani, dar erau alți oameni, alte caractere, mai preocupați de fenomen.

– Cum ți se pare fotbalul din Alba? Poți să combari și cu Sibiul!

– Comparații poți face o grămadă, dar mă abțin!

– ASC Pianu 2013 a adunat câțiva jucători cu experiență în lot, printre care te numeri și tu. Cum te simți la această echipă?

– La Pianu merg de, și cu plăcere, din două motive: 1. Îmi place să joc fotbal și 2: Pentru prietenul meu Claudiu (n.r., Claudiu Furdui, președintele ASC Pianu 2013), care pune mult suflet pentru fotbal și pentru locul lui natal!

Peste mai puțin de o săptămână, Lucian va împlini 41 de ani! Una dintre povețele ascultate cele mai des de la bătrâni spune că ”În dragoste nu contează vârsta”, iar acest lucru se dovedește din plin în cazul fostului atacant al Unrii Alba Iulia și FC Sibiu, care se află încă pe teren, alături de marea sa dragoste… SPORTUL Rege! Respect!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.