Născut pe data de 4 ianuarie 1986, Marius Iancău evoluează de un an la Industria Galda de Jos, echipă la care se simte foarte bine și chiar a rămas impresionat de modul în care Paul Ciucă a reușit să unească vestiarul, unul lipsit de vedete și de salarii mari. 

Absport.ro vă oferă un interviu cu portarul echipei Industria Galda de Jos, un goalkeeper care s-a declarat încântat de faptul că are șansa să facă parte dintr-un astfel de grup cum e cel de la Industria Galda de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ești doar de un an la Galda, cum te simți acolo, ce face vestiarul așa special?

Marius Iancău: „Doar de un an la Galda? Pff mă simt ca și cum aș fi fost din totdeauna. Dar din păcate sunt doar de un an. Unitatea grupului, caracterele jucătorilor și apropierea din vestiar”

Bun, dar cine face ca vestiarul să fie unit, care e metoda? 

Marius Iancău: „Paul Ciucă. Știe să vorbească cu fiecare, știe să apropie jucătorii. Am văzut chiar și o declarație de-a lui Bogdan Rodean, că dacă nu era Paul Ciucă se lăsa de fotbal”

Cum se împacă fotbalul cu serviciul? Nu e dificil?

Marius Iancău: „Hmm….e destul de greu, dar deja când ai ajuns în vestiar uit de muncă. E un vestiar mai modest ,dar cu oameni care pun suflet”

Cum e concurența cu Cătălin Ștef? 

Marius Iancău: „Între noi nu e vorba de concurență, ne ajutăm, ne sfătuim…. suntem prieteni”

Totuși cum l-ai descrie pe Ștef? 

Marius Iancău: „Jerry (porecla lui Cătălin Ștef) are calități extraordinare, e un caracter deosebit, e sufletist și ca portar e nebun”

Cum ați primit vestea că veți juca gratis în retur? 

Marius Iancău: „Vestea am primit-o ca pe un zvon, abia după am văzut că prinde contur. Acum se văd caracterele, sunt curios la câte echipe s-ar fi întâmplat la fel. Mai ales că avem și cele mai mici salarii. Mulți jucători puteau să plece liberi în vestiare mai mari, mai luxoase, la condiții mai bune”

Care e secretul, să rămâi unit și în astfel de momente, mai ales că în ziua de azi primează mercenariatul?

Marius Iancău: „La Galda de Jos se joacă cu inima, nu neapărat pentru bani. Banii vin ca sentimentele din inimă. Oameni ca la Galda nu am întâlnit nici unde, au ceva al lor” 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.