Sportul Petresti-Hidromecanica Sugag42Sportul Petrești este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. înființată în vară din dorința de a reînvia fotbalulul la Petrești, Petrică Homorozan a reușit să atragă lângă echipă un om potent din punct de vedere financiar, astfel încât se contura ideea de promovare în Liga a IV-a, însă de aici până la nivelul la care a ajuns proiectul petrifălenilor astăzi este o diferență uriașă. Acum la Petrești se visează la o nouă promovare, cea din Liga a IV-a în eșalonul terț.

Domnule Mihai Hauptkorn, ce v-a determinat să investiți în fotbalul din Petrești? 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Am fost abordat de către Petrică Homorozan pentru a-i sprijini să-și achiziționeze câteva mingi, însă am simțit că pot face mai mult pentru locul în care locuiesc, consider că trebuia să fac ceva pentru locul în care se odihnesc părinții mei. Așa am început povestea.

Vă așteptați să puteți vorbi despre promovare într-un timp atât de scurt?

 Normal că ne-am dorit să promovăm, știți cum e, la fotbal contează doar dacă ești pe locul 1, mai ales în astfel de eșaloane. Tocmai de aceea am investit în iarnă în transferuri de jucători, imagine, pentru că ne dorim mai mult, ne dorim să promovăm cât de sus putem.

Să înțeleg că nu vă opriți în Liga a IV-a? 

Cu siguranță nu! Ne dorim ca și în sezonul viitor să atacăm promovarea, asta dacă va fi posibil desigur. Pentru noi e important mai întâi să terminăm actualul sezon. E bine că avem nouă puncte avans, ecart care ne permite să ne pregătim strategia pentru viitoarea ediție de campionat.

Cum stați cu infrastructura, ultima dată când am fost la Petrești nu am fost prea încântat de gazon, vestiare și tribune?

Întradevăr nu suntem la nivelul la care ne dorim, dar sunt convins că dacă autoritățile locale din Sebeș ne vor acorda sprijinul necesar, noi vom fi dispuși să facem o investiție consistentă în tot ceea ce înseamnă infrastructură, însă, e foarte important să fim sprijiniți și să simțim că și edilii locali își doresc să ridice nivelul fotbalului din Petrești. În momentul de față, faptul că putem evolua pe arena din Petrești este meritul lui Ionică Cutean, el s-a ocupat de toate demersurile și chiar vreau să îi mulțumesc pentru tot sprijinul pe care ni-l acordă.

Știu că aveți o relație foarte strânsă cu antrenorul Costel Avram…

Costelaș e un profesionist desăvârșit, ar lucra 24 de ore din 24 doar pentru echipă. El nu e doar antrenor, e manager, e mai mult decât și-ar putea imagina cineva, pot spune că este sufletul echipei. Zilnic vorbim la telefon, stabilim strategii, căutam soluții pentru ca Sportul Petrești să meargă pe un făgaș normal.

Și totuși, chiar dacă faceți lucruri frumoase pentru comunitate, am înțeles că sunt și unii contestatari, e adevărat? 

Nu știu dacă termenul de contestatari e cel mai indicat, însă cu siguranță se mai întâlnesc și oameni care în loc să se bucure, să vină alături de noi și să ne sprijine, încearcă să ne bage bețe în roate sau să vorbească pe la colțuri de rău echipa, ceea ce nu e în regulă. În Petrești nu contează cine face fotbal, important este să-l facă bine, iar noi la ora actuală cred că facem foarte bine acest lucru.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

    • Ma bucur ca impreuna sa ducem echipa Sportul Petresti cat mai sus, acolo unde merita, tot timpul pe primul loc. Va multumesc pentru sustinerea voastra.

  1. FARA informațilet date de Culă ,acum erați sub FCMicesti.(ați adus jucatori cu nume) a fost un bun fotbalist şi spre onoarea voastră lați coptat în echipă.Succes în liga a v a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.