Reunire Viitorul Santimbru24Dan Comșa, tehnicianul care se află la prima experiență de antrenor în cadrul unui proiect serios a analizat transferurile reușite de conducerea clubului său și și-a expus planurile pentru retur. De asemenea, antrenorul liderului a vorbit și despre plecarea lui Coltor la Șurianu Sebeș și care sunt opțiunile pentru substituirea golului lăsat de acesta în atac.

Deschis la vorbă, Dan Comșa a ”dat din casă” referitor la pistele pe care le urmărește Viitorul Sântimbru pentru a le transfera. Tehnicianul liderului își dorește în primul rând sănătate pentru elevii săi și un retur cât mai bun cumulat cu o calificare la barajul pentru Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne-a fost dor să ne reîntâlnim la fotbal. Avem condiții bune de pregătire, iar în ultima vreme au venit mai mulți sponsori alături de noi, fapt pentru care beneficiem de toate atuurile pentru a câștiga campionatul. Vom face și un cantonament, vom avea parte de meciuri tari de pregătire și sperăm la un retur cât mai bun”, a precizat Dan Comșa.

Întreg interviul realizat în compania lui Dan Comșa îi puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.