Antrenament Muresul Vintu de Jos72Fane Fogoroși a condus marți, primul antrenamnt al Mureșului Vințu de Jos, în stilu-i caracterisitic – aducând zâmbete pe buzele jucătorilor. Deschis, jovial și plin de încredere, tehnicianul a acordat un interviu pentru Absport.ro în care a vorbit despre dorințele sale atât înainte de startul începerii campionatului, cât și în următorul sezon al Ligii a 3-a. 

Ștefan Fogoroși a revenit în circuitu fotbalului profesionist, preluând o formația de Liga a 3-a, după apropae 4 ani, timp în care a antrenat în sportul rege din județul Alba. Acesta le-a ținut o ședință în vestiar noilor fotbaliști, după care a dat drumul primului antrenament, care a constat în alergări ușoare, joc tactic și fizic și meci ”școală”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Trebuie să lucrăm împreună ca această echipă să meargă, să avem rezultate, pentru că acest lucru este cel mai important. Vom avea și meciuri amicale și vom pregăti programul așa cum se cuvine. Sper că vom ajunge la parametri buni la momentul începerii campionatului”, a declarat Ștefan Fogoroși.

În materialul video postat mai jos puteți urmări întreaga declarație a noului antrenor aal formației Mureșul Vințu de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.