Industria Galda de Jos a revenit pe prima treaptă a podiumului Ligii a 3-a, trupa condusă de Paul Ciucă trecând cu 1-0 de Național Sebiș în derby-ul fotoliului de lider. Galda are două puncte avans față de Ripensia Timișoara și Național Sebiș, însă echipa minune a județului va avea parte de o serie de foc în următoarea perioadă. Cu toate astea, Paul Ciucă a declarat că după victoria cu Sebișul, vestiarul Industriei a început să se gândească la… Liga a 2-a!

Fără bani până luna viitoare, Galda a reușit o serie fabuloasă în 2017, iar acum se află pe prima treaptă a podiumului Ligii a 3-a, Seria a 4-a. Nimeni nu se aștepta la un asemenea parcurs al echipei din Alba, însă unitatea grupului și relațiile bune de joc, formate în timp, au condus spre acest deznodământ, iar Galda a intrat tare în hora promovării!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne bucurăm de moment, îl trăim până luni, și de luni ne vedem în continuare de treaba! Noi nu ne-am propus să promovăm și nu am declarat niciodată acest lucru, însă după această etapă, recunoaștem că visăm și nu ne vom da la o parte!”, a declarat Paul Ciucă!

Întreaga declarație, una interesantă, o puteți afla din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.