iosif-lucaIOSIF LUCA! Atât! Numele său a fost pe buzele tuturor iubitorilor din fotbal, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai mari șlefuitori de talente, antrenr de juniori care a descoperit generații întregi de fotbaliști, după o metaodă veche: cea să îi adune din curtea școlii! O simplă privire era de ajuns ca să își dea seama dacă are ce să lucreze cu acel copil… iar restul e poveste, pe care vă invităm să o savurați în rubrica ”INTERVIUL ZILEI”.

Cu toate că interviul cu Iosif Luca era programat să aibă loc la sediul AJF Alba, în biroul președintelul Cristian Petropulos, unde stau așezate mai multe tricouri de fotbaliști pe pereți, jucători care au trecut și prin mâna lui Iosif Luca, acesta ne-a invitat la dânsul acasă. Restul e poveste! Savurați-o!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Îmi face mare plăcere că ați intrat la mine în casă! Din 1960 mă ocup de antrenat juniori. Am avut și succes cu echipe de seniori, respectiv cu Constructorul Alba Iulia, când am promovat în Divizia C. Jocurile se disputau pe stadionul orașului… unde este actualul mall. Este o crimă ce au făcut! Au distrus terenul de acolo, iar promisiunea era ca toți copii să se pregătească pe terenul 2 sau 3 de la Unirea!”, a declarat Iosif Luca.

Primul episod al ”INTERVIUL ZILEI” îl puteți umrări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Acest domn in varsta de 90 de ani, a facut minuni cu fotbalul din judetul Alba !!!! Mare pacat ca nu a avut infrastructura necesara! Acum spune un adevar cu privire la stadionul Mecanica … dar din pacate nu se mai poate intampla nimic!!!! Felicitari dle Luca pt intreaga dvoatra activitate! Felicitari absport pentru ceea ce faceti pentru sport!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.