Andrei Mărginean a început fotbalul ”din simplă întâmplare”, așa cum ne-a relatat în urmă cu mai mult timp, iar acum puștiul minune al Zlatnei este pe cale de transferul vieții. Chiar dacă va pleca în Anglia la Manchester United, Andrei nu va uita locurile natale și a precizat că ”CS Zlatna va rămâne casa mea”. O poveste interesantă, pe care o puteți afla din materialul video postat mai jos.

Mulți oameni uită în ziua de astăzi, de unde au plecat. Uită cine le-a fost alături, cât i-a ajutat, iar exemplele sunt tot mai dese. Andrei Mărginean își dorește să rămâne cu picioarele pe pământ, dă dovadă de aceeași modestie și spuen tare și răspicat că:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„CS Zlatna este și va rămâne casa mea! Este rampa mea de lansare! Datorită domnului antrenor, care a lucrat foarte bine cu noi, am ajuns la națională și am intrat în vederile celor de la Manchester United”, a declarat Andrei Mărginean.

Despre cum se pregătește Andrei pentru plecarea la Manchester, dar și alte aspecte interesante ale acestei povești, aflați urmărind materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.