Turneu Tenis de Masa Amatur Vintu de Jos27Așa cum a vorbit despre jocurile murdare din fotbalul românesc și județean în ”INTERVIUL ZILEI” de ieri, Constantin Pralea întărește subictul și precizează că a dorit să demaște acele ”jocuri murdare”, dar a sfârșit suspendat 6 luni și a plătit o amendă de 1.000 de lei în încercarea sa. Prin faptele sale, prin care a dorit să facă dreptate în fotbal, Constantin Pralea i-a deranjat inclusiv pe șefii fotbalului românesc de la acea vreme, pe Mircea Sandu, Mitică Dragomir sau Adalbert Kassai.

Constantin Pralea poveșteste despre un ”meci murdar” dintre Hârtia Petrești și formația din Ighiu, care ”s-a vândut” pe două lăzi de bere. Acesta a adunat dovezi, a înregistrat, i-a filmat pe arbitri, observatori și chiar conducători, însă totul s-a întors împotriva sa și a fost suspendat din fotbal pe o perioadă de 6 luni și a primit o amendă de 1.000 de lei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu am încercat să fiu cel mai corect om din fotbal, dar am ajuns să fiu suspendat 6 luni de zile în încercarea mea de a spune adevărul. Puteam prezenta dovezi, înregistrări audio-video, dar Biroul Executiv a decis să mă suspende. I-am deranjat inclusiv pe Mircea Sandu și Adalbert Kassai. Toți președinții de AJF erau subordonați lui Sandu și făceau ce dicta el”, a declarat Constantin Pralea.

În episodul de astăzi, Constantin Pralea mai vorbește și despre regresul fotbalului românesc, dar și ”pustiul” de bine care s-a lăsat peste sportul rege din românia în ultima vreme.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.