Turneu Tenis de Masa Amatur Vintu de Jos89Kozara Vințu de Jos a reprezentat un nume important în fotbalul județean. Cu Adorian Himcinschi la timonă, echipa din Vințu de Jos a câștigat Liga a 4-a în urmă cu un deceniu și a participat la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a contra echipei din Cisnădie, campioana județului Sibiu. Kozara s-a impus în meciul direct, dar locul le-a fost cedat celor de la Cinsădie în Liga a 3-a, pe motiv că finanțatorul Constantin Pralea nu a găsit alte surse de finanțare care să sprijine echipa în eșalonul superior. Despre toată această poveste, aflați din interviul video postat mai jos. 

În anul 2007, Kozara Vințu de Jos a defilat în Liga a 4-a cu Adorian Himcinschi pe banca, dar și în teren, iar echipa din Vinț a mers la barajul pentru Liga a 3-a. Au trecut de AS Cisnădie după executarea loviturilor de departajare, după un 1-1 în timpul regulamentar și echipa se pregătea de al doilea sezon din istorie în Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am căutat sprijin peste tot! Am avut o discuție cu domnul Ion Dumitrel, care m-a asigurat că o să primesc ajutor di npartea Consiliului Județean Alba și Primăriei Vințu de Jos. Am bătut la uși închise și nimic nu s-a concretizat. Nu aveam forța necesară pentru a putea menține echipa în Liga a 3-a și așa am cedat-o celor de la Cisnădie, pentru că eram prieten cu primarul de acolo. Nu au fost aranjamente, am câștigat barajul, i-am recompensat pe jucători pentru acest lucru”, a declarat Constantin Pralea, cu o ușoară emoție în glas la amintirea acelor vremuri.

Iată echipa Vințului la barajul de la Deva cu Cisnădie: A Mureșan – H. Marian, Andreica (88 Răchită), A. Himcinschi, G. Szekely – C. Avram (70 Purda), A. Miclea, M.Bratu, D. Ianc (75 Muntean) – C. Dănilă (90 Pușcaș), Benga. Rezerve: Matei – Fîntînă, Baba. Antrenor: Adorian Himcinschi.

Întreaga poveste a barajului o puteți afla în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.