Turneu Tenis de Masa Amatur Vintu de Jos89În ”INTERVIUL ZILEI” de astăzi, Constantin Pralea vorbește despre perioada de glorie a echipei sale, Kozara Vințu de Js, cum a ajuns în Liga a 3-a, și cum era fotbalul pătat cu jocuri murdare. În urmă cu mai bine de un deceniu, Constantin Pralea cereaa insistent demisia lui Mircea Sandu și Mitică Dragomir și a precizat că a constatat atunci… ”fenomenul” – ”Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră”. Iată interviul:

Constantin Pralea își aduce cu bucurie aminte de perioada de aur a echipei sale, Kozara Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am făcut echipă bună atunci în Liga a 4-a, care după valoare are de nivelul Ligii a 3-a, dacă nu a 2-a. Mi s-a spus de la început că Hârtia Petrești trebuie să promoveze și atunci am constatat că erau jocuri murdare în fotbal. Am încercat să ma bat eu cu ei, dar eram prea mic”, a declarat Constantin Pralea.

Aflați în materialul video postat mai jos cum a încercat Constantin Pralea să demaște sistemul corput al fotbalului românesc, acesta precizând că totul funcționa precum o ”caracatiță”, care se întindea de la nivel înalt, până în fotbalul mic de la județ.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.