Peste tot pe unde merge, Paul Ciucă își pune amprenta pe structura unui club. Responsabil în mare măsură cu proiectul de la Viitorul Spicul Daia Română, antrenorul-jucător Paul Ciucă a explicat cum a luat naștere și cum s-a dezvoltat acest proiect, formația ajungând să fie a 2-a în Liga a 4-a, la abia al doilea sezon petrecut în eșalonul superior. Deciziile în ceea ce privește lotul sunt luate prin votul vestiarului.

Viitorul Spicul Daia Română se află la al 3-lea an în fotbalul din Alba, promovând în primul sezon de activitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut un lot numeric și valoros, cu care am promovat în Liga a 4-a, fără să pierdem niciun meci. La echipa din Daia există o regulă, aceea să evolueze cât mai mulți fotbaliști din localitate. Plecările masive în străinătate ne-au obligat să aducem jucători ”stranieri”, însă aceștia au venit după ce s-a votat în vestiar acest lucru”, a precizat Paul Ciucă.

Tot în episodul de astăzi, aflați cum și-a negociat antrenorul contractul cu Industria Galda de Jos și ce așteptări are din punct de vedere al fotbalului dăian! Materialul îl puteți urmări mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Ne-am săturat de aceste interviuri realizate în mod subiectiv ca de mere acre. Ca urmare , se impun câteva nuanţări cu privire la formarea echipei şi devoltarea echipei, precum şi a neobişnuitului loc ocupat de aceasta în eşalonul patru, la final de tur. Asta ca sa nu exista dubii pentru cei care citesc si se lasa manipulaţi de acest Guardiola al judeţului.
    Paule, echipa a fost formata de daieni pentru daieni, nu de tine şi pentru şleahta ta de stranieri. Votul n-a fost niciodata unanim, daienii n-au fost niciodata de acord cu recrutarea din alte surse decat comuna Daia, iar deciziile sunt luate de tine si aghiotantul tău mârşav, Onelu’ Monu ( aşa-zisul Meme Stoica ) .
    Referitor la soldaţii cu care ai reuşit să castigi cupe, campionate si alte cele pe judet sau pe tara, baga bine la cap ca fara talentul şi perseverenţa lor nu erai tu cunoscut niciodata, saltimbancule! E adevarat ca si tu ti-ai dat silinta, dar meritul deosebit ramane al lor ( a se vedea Mourinho la United. Nu poate singur ,daca n-are futbolisti ) . Deci performantele nu ti se pot atribui tie. Ele au fost realizate de futbolisti, de copiii de la vremea aceea care, astazi, nu mai sunt in lotul ta din cauza ca te-ai preacurvit ca si la Dalia si ai recrutat stranieri. ( ex. Iţă Fonia, Bumbu, Serja ). Toti au dezertat din aceeasi cauza nobila : stranierii.

    De final, sa-ti fie rusine ca nu le recunosti meritele tuturor pentru intreaga dezvoltare a Viitorului Spic , ci doar cainilor tai credinciosi, adica lui Gigione ( n.r – Gheorghe Scheau ) si fratelui tau ( cunoscut ca şi Horică ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.