Continuă poveștile frumoase ale lui IOSIF LUCA din cadrul rubricii ”INTERVIUL ZILEI”. Astăzi, unul dintre cei mai mari antrenori ai județului la nivel de fotbal juvenil, povestește cum a fost chemat la Unirea Alba Iulia în perioada de glorie a clubului, însă a refuzat pentru că îi plăcea să lucreze singur. Tot în episodul de astăzi, aflați cum se strângeau oamenii în anii 60-70, la Drâmbar, pentru a viziona meciuri de la campionatele mondiale.

IOSIF LUCA este cu adevărat o legendă vie! Mărturie stau poveștile relatate în cadrul rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, în care antrenorul albaiulian ne-a mărturisit toate secretele muncii sale, care s-a întins pe o perioadă de peste 60 de ani. Acesta a fost curtat și de Unirea Alba Iulia pentru a conduce centrul de copii și juniori în perioada de glorie a clubului, însă a refuzat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am fost căutat de Unirea Alba Iulia, însă am refuzat pentru că mie îmi place să lucrez singur. Așa am fost și la locul de muncă”, a precizat IOSIF LUCA.

Toată povestea, precum și alte episoade interesante de pe vremea în care lumea era nebună după fotbal, aflați urmărind materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.