În peste 60 de ani de antrenorat, IOSIF LUCA a fost mai mereu la zi cu ceea ce privește tendințele în fotbal. Faptul că a trecut prin mâna sa aproximativ 1000 de copii, denotă că acesta s-a implicat enorm și a fost devotat. A ”furat” antrenamente de peste tot, dar cel mai mult s-a inspirat din cărți, manuale care au fost ”moștenite” de Andrei Zăgrean, plecat acum în SUA. Întreaga poveste o aflați din materialul video postat mai jos.

IOSIF LUCA a precizat că nu se numește antrenor de fotbal, ci instructor, deoarece nu a dorit să urmeze cursurile pentru licențele de tehnician. Cu toate astea, a rămas tot timpul la curent în ceea ce privește antrenamentele, fiind adeptul jocului apid, cu pase din prima.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„M-am inspirat mult de la Dinamo București, deoarece am făcut armata doi ani șii jumătate acolo. Dar am avut și multe cărți, am studiat mult. Toate manualele au ajuns la Andrei Zăgrean, cu care am avut o relație specială”, a precizat IOSIF LUCA.

Întrega poveste, una interesantă, în care IOSIF LUCA vorbește și despre problema zilelor noastre, în care copiii refuză să mai facă sport, deși au condiții bune, o aflați din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.