În episodul de astăzi, al rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, IOSIF LUCA vorbește despre munca pe care a depus-o în fotbalul județean, enumerând o parte dintre fotbaliștii pe care i-a promovat în sportul rege. De la Emil Mândroc și până la Ionuț Stan, prin curtea lui nea` Luca au mai trecut jucători importani, precum Andrei Zăgrean, Călin Cristea, Marius Cristea și mulți alții. Povestea integrală o aflați în materialul video postat mai jos.

IOSIF LUCA a început să antreneze pitici la Unirea Alba Iulia în 1986, când a dorit să își învețe nepotul să joace fotbal, creând mai multe grupe juvenile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Din 86, la Unirea, am făcut acele generații pentru a-mi crește nepotul. Au trecut prin mâna mea Mândroc, Găbană, iar mai apoi Mircea Oprea. L-am găsit pe drumul de la schit, unde se juca cu părinții pe iarbă. A crescut sub mâna mea. Apoi l-am avut pe Andrei Zăgrean, pe care l-am crescut la Monolit Alba Iulia. Tot de pe terenul de la Liceul Militar au promovat Călin Cristea, Marius Cristea și mulți alții. Ionuț Stan a fost cel mai bun copil pe care l-am putut avea! Păcat că a avut acele accidentări!”, a declarat IOSIF LUCA.

Povestea pe larg a generațiilor scoase de IOSIF Luca, o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.