Odată ce România a ieșit din era comunismului, IOSIF LUCA s-a gândit să le ofere copiilor pe care îi antrena diferite experiențe. Astfel, a intrat în contact cu mai mulți oameni pelcați peste hotare și a ajuns la diferite colaborări, concretizate prin turnee internaționale, care au contribuit din plin la dezvoltarea fotbaliștilor săi. Prima ieșire a avut loc în vara lui 1990, în Germania. Întraga poveste o aflați din materialul video postat mai jos.

IOSIF LUCA s-a implicat în tot ceea ce înseamnă dezvoltare fotbalistică, iar astfel, Unirea Alba Iulia a făcut prima ieșire peste hotare la un turneu internațional în 1990.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A venit la Alba o delegație care a contribuit la deschiderea căminului de bătrâni. Am văzut prin ziare că sunt din Germania și am zis să le scriu o scrisoare. Ne doream să facem schimb de experiențe, însă am ajuns c ădoar noi mergeam la ei, prima excursie fiind la 3 săptămâni după ce le-am scris”, a precizat IOSIF LUCA.

Marele antrenor al județului Alba a avut mai multe experiențe internaționale, având parteneriate cu diferite cluburi, inclusiv în Danemarca, unde echipa sa era invitată an de an la o competiție puternică. Acesta s-a întâlnit cu români plecați peste hotare, printre care și Ionuț Lupescu sau Marcel Răducanu.

„Am fost la un meci la Leverkusen. Ne-am întâlnit cu Ionuț Lupescu, care era idol acolo. A fost foarte deschis cu noi, a zâmbit, a glumit și am făcut poze”, a mai adăugat IOSIF LUCA.

Poveste o aflați integral din materialul video postat mai jos:

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.