juniori E57Astăzi, în cadrul rubircii ”Interviul Zilei”, Neluțu Popa, marele fotbalist și descoperitor de talente al Unirii Alba Iulia, vorbește despre cum s-a produs ruptura dintre el și Unirea Alba Iulia, cum păstrează relația cu Gicu Grozav, despre care declară că ”este cel mai bun din România”, dar și despre anul nebun în care Unirea a jucat semifinalele Cupei României cu Universitatea Craiova. Toate acestea pot fi aflate urmărind materialul video postat mai jos.

Neluțu Popa a stat aproape 3 decenii în curtea Unirii Alba Iulia, însă a fost forțat să plece din cauză că și-a cerut drepturile salariale. A mai fost curtat de-a lungul timpului de fosta sa echipă, despre care spune că:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Unirea Alba Iulia este parte di nsufletul meu. Mă implic total la Europa, dar Unirea o port în rezerva din suflet. Am plecat pentru niște găinării”, a punctat tranșant Neluțu Popa.

Gicu Grozav nu s-a schimbat și își caută antrenorul ori de câte ori are ocazia, iar acest lucru îl face pe Neluțu Popa să fie mândru.

Iată al doilea episod al rubricii ”Interviul Zilei” cu Neluțu Popa protagonist.

Mâine, la INTERVIUL ZILEI: Neluțu Popa vorbește despre proiectul Europa Alba Iulia, dar și de ce nu s-a axat pe o carieră de antrenor la nivel de seniori și de ce nu funcționează bine sportul în România!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.