juniori E70Continuăm rubrica ”INTERVIUL ZILEI”, iar în episodul de astăzi, Neluțu Popa dezvăluie de ce nu a dorit să antreneze la nivel de seniori. Totodată, legenda uniristă își prezintă proiectul de la Europa Alba Iulia și se mândrește că a reușit să îl pună pe picioare pe Nicolae Stanciu, după accidentarea gravă suferită de acesta înainte de explozia carierei. Despre toate acestea, dar și alte lucruri interesante, puteți afla urmărind materialul video postat mai jos.

Neluțu Popa se mândrește că foarte mulți fotbaliști din Alba au fost pregătiți de el și precizează că nu se supără că nu este foarte cunoscut la nivel național, mulțumindu-se cu aprecierea oamenilor de fotbal din județ și cu recunoștința elevilor săi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Dacă ne uităm la echipele din Liga a 3-a din județ, cred că pot să adun două formații concepute din fotbaliști pe care i-am antrenat. Dar nu ne trebuie publicitate pentru că noi suntem conștienți de ceea am făcut, cum am lucrat. Sunt foarte mulțumit de Grozav și Cristea, dar și de restul băieților pe care i-am antrenat”, a declarat Neluțu Popa.

În interviul de astăzi, puteți afla și informații despre recuperarea lui Stanciu, respectul pe care îl primesc antrenorii la nivel județean, dar și despre trio-ul sportiv din familia Popa: Seviștean – Neluțu – Dani Popa.

Săptămâna viitoare, la INTERVIUL ZILEI: Neluțu Popa: ”Tot ce ține sport la nivel de copii ar trebui să fie gratis”, plus alte informații interesante din viața privată a legendei uniriste!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.