juniori E70În ultimul episod al ”Interviului Zilei” realizat cu Neluțu Popa, antrenorul Europei Alba Iulia dezvăluie unele momente în care a dorit să renunțe la a mai pregăti copii, însă a revenit asupra decizie pe motiv că iubește prea mult acest lucru. De asemenea, legenda uniristă este de părere că sportul și fotbalul în general ar trebui să fie făcute gratis la nivel juvenil, lucru ce ar conduce spre o arie de selecție mai mare ale tinerelor talente. Despre toate acestea, dar și alte informații interesante aflați din materialul video postat mai jos.

Mândru nevoie mare de faptul că a devenit bunic, Neluțu Popa a fost pe cale să renunțe la fotbal pentru familie, însă în cele din urmă a realizat că nu poate să facă acest pas și și-a păstrat cronometrul și fluierul prinse la gât, precum și pasiunea de a conduce antrenamente și de a găsi copii care să calce pe urmele lui Gicu Grozav sau Nicușor Stanciu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Era să renunț acum, de curând. Am devenit bunic, ambele fete au născut la interval de o săptămână și am simțit că nu mai fac față să mă împart între fotbal și familie. Dar am gestionat totul bine și continui să antrenez. Dacă nu s-ar plăti diverse taxe la copii și juniori am avea mai mulți fotbaliști buni”, a precizat Neluțu Popa.

Mâine, la INTERVIUL ZILEI: O legendă vie a Metalurgistului Cugir vorbește despre performanțele din trecut ale echipei! Cum s-a schimbat fotbalul și ce rol avea arbitrajul pe vremurile… ”nomenclaturii”, aflați doar mâine în rubrica INTERVIUL ZILEI.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.