Fetivitate de Premiere AJF Alba603Absport.ro propune începând de astăzi, o nouă rubrică interesantă pentru cititori, dar și pentru cei care iubesc sportul și vor să afle cât mai multe lucruri interesante despre personalitățile sportive ale județului. Primul episod al rubricii ”INTERVIUL ZILEI” se referă la primii pași făcuți în fotbal de Neluțu Popa, unul dintre cei mai buni jucători din întreaga istorie a formației alb-negre, precum și cel mai bun antrenor de copii și juniori din județ. Despre toate acestea, despre cât de bine se împacă handbalul cu fotbalul și cum s-a produs venirea lui Neluțu Popa la Unirea Alba Iulia – aflați din materialul video postat mai jos.

Neluțu Popa nu mai are nevoie de nicio prezentare la nivelul județului. Este recunoscut pentru talentul său de antrenor, acesta descoperind marea majoritate a fotbaliștilor care au confirmat atât în tricoul unirist, cât și la echipe din țară sau din străinătate, precum Gicu Grozav, Călin Cristea, Ciprian Selagea, Dinu Moldovan, și mulți alții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Neluțu Popa a început fotbalul destul de târziu, însă a devenit un profesionist desăvârșit și a făcut carieră la Unirea Alba Iulia, unde a devenit golgeterul all-time al echipei și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din tabăra formației fanion.

„Eu vă spun sincer! Jucam pentru spectatori, pentru suporteri! Veneau și la antrenamente să ne vadă, iar acest lucru era foarte important pentru noi!”, a precizat Neluțu Popa.

Așadar, vă invităm să urmăriți prima parte a interviului-video realizat în prezența lui Neluțu Popa, în care vorbește despre inițierea în fotbal și venirea sa la Unirea Alba Iulia.

Mâine, la INTERVIUL ZILEI: Neluțu Popa vorbește despre anul nebun al Unirii Alba Iulia în Cupa României de la începutul anilor 90, dar și despre traiectoria lui Gicu Grozac, care din punctul său de vedere este unul dintre cei mai buni fotbaliști din țară! Cum s-a produs despărțirea sa de Unirea? Aflați mâine, doar pe Absport.ro!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.