Poveștile interesante ale lui Paul Ciucă din cadrul rubricii ”INTERVIUL ZILEI” continuă. În episodul de astăzi, antrenorul Industriei Galda de Jos povestește despre psihicul jucătorilor și cât de mult se bazează pe factorul motivațional în antrenamentele sale. Povestea, una extrem de interesantă, o aflați urmărind materialul video postat mai jos.

Paul Ciucă este recunoscut pentru felul în care își pregătește fotbaliștii, bazându-se foarte mult pe pregătirea mentală și motivarea jucătorilor. Acesta recunoaște că este un factor principal în pregătire și că mai tot timpul caută să își facă elevii să spargă bariera plafonării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Avem fel și fel de exemple că mentalul are un rol important în pregătire! Jucătorii trebuie motivați! O echipă motivată foarte bine reușește să suplinească celelalte minusuri. Când jucătorul ajunge la plafonare trebuie să îl motivezi să depășească acest lucru”, a precizat Paul Ciucă.

Tot în epsiodul de astăzi, Paul Ciucă ne vorbește despre legătura pe care și-a creat-o cu Daia Română, loc în care predă de mai bine de un deceniu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.