În episodul de astăzi, al rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, Paul Ciucă vorbește despre primele contacte cu sectorul de antrenor. Acesta a relatat și o poveste foarte veche, de pe vremea când era elev în clasa I și a organizat un meci între școlile din satele vecine, Șpring și Vingard, precizând că și-a dat seama peste ani că a fost predestinat acestei meserii. Întreaga poveste o aflați mai jos.

Paul Ciucă este unul dintre cei mai apreciați antrenori a nivelul județului Alba, fiind recunoscut pentru metodele sale prin care reușește să își mobilizeze elevii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Antrenez de când mă știu. Primele antrenamente le făceam în vacanțele de la facultate. Adunam toți copiii din sat și îi pregăteam. Făceam jocuri tactice, fizice. Apoi la 29 de ani am fost antrenor jucător la Sebeș și mai apoi la Daia Română, unde am și înființat echipa Dalia Sport alături de domnul Stoia”, a precizat Paul Ciuă.

Povestea de astăzi, este una foarte interasntă, pe care o puteți afla în întregime vizionând materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.