Luăm o scurtă pauză din episoadele cu IOSIF LUCA, iar astăzi, la ”INTERVIUL ZILEI” facem cunoștință cu unul dintre cei mai apreciați fotbaliști și antrenori ai județului Alba, o persoană care prin devotamentul său și-a câștigat respeectul peste tot și un om care respiră fotbal! Este vorba despre Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos și antrenorul-jucător al viceliderului Ligii a 4-a, Viitorul Spicul Daia Română. În primul episod, Paul ne vorbește despre microbul fotbalului din familia sa.

Paul Ciucă este un adevărat personaj al fotbalului județean, recunoscut pentru metodele sale de a uni vestiarul în care antreneză. Acesta vorbește astăzi, despre fotbalul în familia Ciucă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu cred că microbul fotbalului a intrat în familia Ciucă, pentru că era deja acolo și s-a activat, probabil, când am văzut mingea de fotbal! Nu cred că dacă tata nu iubea fotbalul am fi ajuns să facem fotbal! Tata a avut o infuență, pentru că ne chinuia, proteja mingea și noi încercam să o furăm, iar acest lucru ne-a făcut să fim luptători!, a declarat Paul Ciucă.

Întreaga poveste o aflați în amterialul video postat mai jos, precum și alte subiecte interesante!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.