ref-vatafuRubrica ”INTERVIUL ZILEI” ajunge astăzi, la cel de-al 4 lea episod cu Tudor Vătafu, unul dintre cei mai buni fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Metalurgistului Cugir în urmă cu mai mult timp. Acesta vorbește în interviul de astăzi, despre ”meciurile prieteniei” de pe vremea sa, dar și cum percepe el viața antrenorilor, sau mai bine spus, ce rol are antrenorul într-o echipă de fotbal.

Tudor Vătafu este un nume respectat în Cugir, precum și în fotbalul județean. După publicarea primelor serii de interviuri cu legenda Cugirului, mai mulți oameni din sportul rege al județului ne-au trimis un feed-back pozitiv și s-au declarat încântați că l-au revăzut, chiar dacă a fost din fața calculatoarelor, pe Vătafu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tudor Vătafu a precizat că a preferat să aleagă calea meseriei în dauna fotbalului și acesta dezvoltă subiectul ”antrenor”, făcând o comparație cu zilele sale ca fotbalist și cele actuale, lăudându-i pe Mircea Lucescu și Pep Guardiola.

„Pe vremea mea oricine putea deveni antrenor! În două săptămâni făceai niște cursuri, mai o convocare, mai un examen, mai dădeau și chelnerii, dar sunt lucruri care au fost adevărate. Eu am abandonat aceste piste și am luat calea meseriei. Antrenorii tineri copiază alți antrenori!”, precizează Tudor Vătafu.

De asemenea, legenda fotbalului cugirean vorbește și despre ”meciurile prieteniei” de pe Arena Cugir și fotbalul de odinioară. Totul poate fi urmărit în materialul video postat mai jos.

NU RATAȚI: Săptămâna viitoare la ”INTERVIUL ZILEI”, Tudor Vătafu vorbește despre rivalitatea Alba Iulia – Cugir, meciuri memorabile între cele două echipe, dar și cum a primit ajutor Cugirul din partea Mecanicii Alba Iulia, echipa care avea stadionul în locul mall-ului din Cetatea Marii Uniri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.