vatafu-color-001Așa cum am precizat în primul epsiod al ”INTERVIULUI ZILEI” de ieri, Metalurgistul Cugir a fost echipa reprezentativă a județului timp de mai bine de 20 de ani. Fotbalul era altul pe acea vreme, iar Tudor Vătafu face o comparație incredibilă și spune că: ”fotbaliștii din ziua de astăzi le-ar căra ghetele celor din județ de la acea vreme”. De asemenea, legenda vie a Metalurgistului Cugir are un plan mare – acela de a scrie o carte despre istoria fotbalului din orașul de la poalele Drăganei. Despre toate acestea, precum și alte lucruri interesante, puteți afla di nmaterialul video postat mai jos. (în imaginea alăturată sunt doi fotbaliști emblematici pentru Metalurgistul Cugir – Tudor Vătafu și Costică Moldovan)

Tudor Vătafu nu se sfiește să compare fotbalul de pe vremea sa cu cel actual, însă termenul de comparație este ușor dur, însă cel mai probabil – realist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Când am retrogradat noi, în 81 am avut golaveraj pozitiv și plus unu la adevăr, ca să vă dați seama ce fotbal era atunci. UTA, echipa care a promovat în prima divizie avea doar 7 goluri mai multe date decât noi. De câțiva ani tot adun date, imagini și statistici, pe care doresc să le cuprind într-o carte despre istoria fotbalului cugirean”, a declarat Tudor Vătafu.

Întreg episodul de astăzi, îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.