cugir-vechiArena Cugir era să dispară! S-a intervenit pe la ”uși închise” și în cele din urmă complexul a fost salvat. Gazonul era rău, tribunele stăteau să cadă, iar complexul se afla în paragină. Tudor Vătafu s-a implicat personal în recondiționarea bazei și a readus echipa acasă, după un ”exil” pe Stadionul Parc din Cugir. Povestea integrală a stadionului și cum s-a furat gazon de la Șibot, o aflați în materialul video postat mai jos, tot în acel interviu, în care Tudor Vătafu vorbește despre derby-urile cu Unirea Alba Iulia.

Metalurgistul Cugir a avut cele mai mari performanțe pe stadionul pe care evoluează și acum. Într-o perioadă s-a dorit distrugerea acestuia și înlocuirea acestuia cu un mall, după exemplul Mecanica la Alba Iulia. Atunci, Tudor Vătafu a intervenit și alături de o ”mână” de prieteni și iubitori ai echipei din Cugir, au reușit să salveze arena și chiar să facă și o serie de modernizări.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am umblat mult să refacem acest stadion. Am avut noroc cu oameni și muncitori din fabrică. Unu a dat mașinile să aducem pământ, altul a facut acte pentru a opri extinderea secției, apoi am mers noaptea după gazon la Șibot. Primarul de atunci a spus să facem cum credem dar să nu fim prinși”, a precizat Tudor Vătafu.

Întreaga poveste, precum și alte momente frumoase trăite de Tudor Vătafu alături de Metalurgistul Cugir în urmă cu mai bine de 30 de ani, și cum erau derby-urile de Alba la acea vreme, le aflați din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.