cugir-vechiPoveștile lui Tudor Vătafu din cadrul rubricii ”INTERVIUL ZILEI” sunt foarte apreciate. Am ajuns la penutimul episod din interviul filmat cu legenda Metalurigustului Cugir. În acest episod, Vătafu vorbește despre numele echipei sale de suflet la nivel național, despre întâlnirile cu colegii la tenis cu piciorul, dar și despre susținerea echipei din partea fanilor, acest fenomen scăzând văzând cu ochii în orașul de sub poalele Drăganei în zilele noastre.

Metalurgistul Cugir și-a croit un nume mare în fotbalul românesc, orașul de la poalele Drăganei oferind posibilități materiale foarte bune fotbaliștilor în perioada dinainte de căderea comunismului. Astfel, la Cugir au ajuns fotbaliști cu nume, dar și antrenori foarte buni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vă dați seama când veneau echipele din București și vedeau oi, capre, animale în oraș… Dar tot le băteam, că tot cele din capitală retrogradau în Liga a 3-a. Cugirul are un nume mare în fotbal și datorită uzinei! Eu îmi doresc din tot sufletul ca această echipă să nu moară nicidată”, a declarat Tudor Vătafu.

Din materialul video postat mai jos aflați care sunt partenerii de tenis cu piciorul ai lui Tudor Vătafu, cum se caza echipa la cele mai scumpe hoteluri din țară pe vremuri și cât de iubită era Metalurgistul Cugir, formație care ducea sute de suporteri și în deplasări.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.