vatafu-afro-001Continuăm astăzi, cu un nou episod din cadrul rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, al 6-lea realizat cu fostul fotbalist al Metalurgistului Cugir – Tudor Vătafu. Acesta a vorbit despre colegii săi, despre întâlnirea pe care o pune la cale peste 3 ani, când Metalurgistul Cugir sărbătorește 80 de ani de la înființare, dar și despre calitățile extraordinarea ale regretatului Iani Mitracu, alături de care Vătafu a fost coleg doi ani de zile sub Drăgana.

Tudor Vătafu își aduce cu drag aminte de întâlnirea pe care a programat-o cu foștii săi colegi de la Metalurgistul Cugir, foști conducători și antrenori, în urma cu 2 ani, când Metalurgistul Cugir a sărbătorit 75 de ani de viață.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ce bine ne-am simțit atunci totți. Am depănat amintiri, am jucat fotbal și am luat o maasă împreună. O să încerc să fac așa ceva și peste 3 ani, când sărbătorim 80 de ani de Metalurgistul Cugir. Eu iubesc Cugir, iubesc echipa și îi vreau binele. Sper ca într-o zi să revăd această această formație în Liga a 2-a”, a declarat Tudor Vătafu.

Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.