vatafu-afro-001Continuăm serialul cu legenda Metalurgistului Cugir Tudor Vătafu, din cadrul rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, iar din episodul de astăzi, puteți afla despre plecarea fotbalistului de la echipa sa de suflet, odată cu retrogradarea din 1985, dar și de ce nu a dorit Tudor Vătafu să rămână în fotbal după agățarea ghetelor în cui, în nicio funcție, cu toate că a primit mai multe propuneri și a fost de mai multe ori și antrenor interimar la echipă. Despre toate acestea, dar și alte lucruri interesante puteți afla vizionând materialul video postat mai jos.

Banca tehnică, respectiv greșeala de a readuce unii antrenori la echipă, a dus la cea de a doua retrogradare a Metalugistului Cugir în Liga a 3-a, la jumătatea anilor 80, crede Tudor Vătafu, una dintre cele mai tari voci ale vestiarului cugirean la acea vreme.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu vreau să intru în detalii, dar atmosfera nu mai era ca la început și s-au făcut și greșeli prin aducerea unor antrenori care au mai fost la echipă, dar nu mai erau în ritmul pe care îl cerea fotbalul. Când am retrogradat am zis că mai pot să joc și am plecat la Mecanica Orăștie. Eram jucători cu experiență, Dobrău, Patacliu, Hațegan și am fost o echipă de Old Boys, cum se zice, dar a mdefilat prin Divizia B”, a precizat Tudor Vătafu.

De asemenea, Tudor Vătafu povestește și despre revenirea sa la echipă în anul 1989 și de ce nu a dorit să rămână în fotbal după retragere. Vătafu spune că este suporter al echipei actuale de la poalele Drăganei și plătește bilet, ca orice spectator, pentru a îi urmări pe elevii lui Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.