cugir-vechi-2Am ajuns astăzi la ultimul episod din cadrul interviului realizat cu gloria Metalurgistului Cugir, Tudor Vătafu. În acest material Vătafu vorbește despre ”aranjamentele” din fotbal, pe care nu le-ar numi blaturi, ci ”înțelegeri”. De asemenea, fostul atacant al Cugirului precizează că ”nu trebuie să trăim din amintiri, dar nici să uităm trecutul”. Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Tudor Vătafu vorbește despre ”aranjamentele” din fotbal și cum se puneau bine oameni din provincie cu oficialii federației de fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu trebuie să uităm trecutul, dar nici să trăim din amintiri. Au fost oameni mari la Cugir, fotbaliști mari, antrenori mari, conducători mari, dar noi aveam mai tot timpul obiectiv de evitare a retrogradării. De ce să ne ascundem? Se făceau aranjamente pe vremea mea. Nu le-aș zice blaturi, mai bine înțelegeri”, a precizat Tudor Vătafu.

Aceasta a fost seria interviurilor cu Tudor Vătafu, însă ”INTERVIUL ZILEI” continuă pe Absport.ro, săptămâna viitoare, cu alte subiecte extrem de interesante.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.