iosif-luca-5După un feedback pozitiv și multe mesaje de susținere pentru IOSIF LUCA, primite pe adresa site-ului după publicarea primului episod din cadrul rubricii ”INTERVIUL ZILEI”, continuăm reportajul video realizat acasă la ”legenda vie” a fotbalului albaiulian. Astăzi, IOSIF LUCA ne povestește cum a luat el primul contact cu fotbalul, vremurile de mult apuse, retrăite în interviu, asternând lacrimi pure pe obrazul antrenorului!

Ce este mai frumos în viață să ai parte de pasiunea ta nelimitată? La intrebarea asta se poate răspunde printr-un personaj: IOSIF LUCA, unul dintre cei mai mari descoperitori de tante ai fotbalului județean, un nume imens, ajuns astăzi la peste 80 de primăveri și peste 60 de ani petrecuți pe gazon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am învățat să joc fotbal pe pășunea din spatele mall-ului de astăzi! Mai jucam și pe stradă, mai primeam câte o minge de piele, pe care o umflam cu bășică de vițel. Am ajuns în fotbalul organizat pe stadionul Unirea, care a fost construit în anul 1947. Acolo era desfătul nostru! Jucam desculți, fără teniși”, a precizat IOSIF LUCA.

Întreaga poveste a primului contact cu fotbalul pe care l-a avut IOSIF LUCA, precum și alte detalii din viața personală, dar și de ce a renunțat să mai practice sportul rege, le aflați din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.